סלט בורגול ועדשים (של קפה גרג)

כה באב התשעד
,
21 באוגוסט, 2014
21/08/2014 15:42
אסף לוי צילום: אסף לוי
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

100 גרם בורגול גס

100 גרם עדשים שחורים

100 ג´ר בטטה בקוביות של 1 ס´מ

2 עגבניות קצוצות

2 מלפפונים קצוצים

1/2 בצל

3 כפות סילאן

חצי לימון

3 כפות שמן זית

3 כפות פקאן מסוכר

2 כפות חמוציות

מעט מלח

מעט פלפל

(אפשר גם 200 ג´ר פטה מעודנת)

הוראות הכנה

יש לבשל את העדשים כ- 22 דקות במים רותחים, לסנן במסננת ולשטוף עד שהעדשים בטמפרטורת החדר. את קוביות הבטטה נאפה בתנור עד להשחמתן מעט ואת הבורגול נשרה עם כ- 100 מ"ל מים רותחים במשך כחצי שעה.

לאחר מכן, יש לערבב את כל המוצרים יחד מלבד הגבינה והפקאן . את הגבינה נגרד בפומפייה גסה ולמעלה נקשט עם פקאן מסוכר.

הערות

רשת קפה גרג מציעה מתכון סלט בורגול ועדשים בריאותי ורענן, שיעשה לכם את הארוחה.
צילום: אסף לוי
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר