מטבוחה

כט בכסלו התשעד
,
02 בדצמבר, 2013
02/12/2013 16:40
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

7-8 עגבניות

4 שיני שום- קלופים וקצוצים.

1 פלפל ירוק חריף - חתוך קטן.

פפריקה ( מתוקה/חריפה. מה שאוהבים)

שמן

מלח.

הוראות הכנה

מרתיחים קומקום מים חמים.

עם סכין עושים פסים על העגבניות ושמים בקערה ומעליה שופכים מים רותחים עד לכיסוי מלא של העגבניות,

מחכים 5-6 דקות ומורידים את הקליפה תחת זרם מים. ( יורד כמעט לבד..)

חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ושמים בסיר ביחד עם השום והפלפל החריף

מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה, ואז מורידים לאש בינונית ומבשלים תוך כדי ערבוב מידי פעם עד שכמעט כל הנוזלים התאדו.

מוסיפים שמן , פפריקה ומלח ומבשלים עוד מעט לאידוי הנוזלים.

(משהו שמו 10 דקות)

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר