מרק גריסים

חדשות כיפה מיצמיצ 18/03/08 00:00 יא באדר ב'

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 בצל גדול קלוף וחתוך לקוביות קטנות

25 גר´ חמאה

1/2 כוס גריסי פנינה

200 גר´ פטריות יער מיובשות מושרות וקצוצות

1 גזר קלוף וחתוך לקוביות

1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות

3 שיני שום קצוצות

1 כף קמח

1 כף פטרוסלינון קצוץ

קורט מלח

קורט פלפל שחור

8 כוסות מרק עוף צח או ציר ירקות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. מטגנים את הבצל בחמאה עד שיזהיב

2. מוסיפים את הגריסים ובוחשים

3. מוסיפים את הפטריות, גזר, תפוח אדמה ושום בוחשים ומוסיפים קמח.

4. בוחשים היטב ומוסיפים את הפטרוסלינון מלח ופלפל, והמרק.

5. מביאים לרתיחה שנית תוך בחישה נמרצת, מנמיכים את האש ומבשלים כ-1.5 שעות.

בוחשים מדי פעם במהלך הבישול.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות