מרק גולש

חדשות כיפה אחת מל"ו 15/05/08 00:00 י באייר התשסח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

מצרכים ל-6 מנות:

3 כפות שמן

3 בצלים קצוצים

400 גרם בשר בקר חתוך לקוביות 2*2 ס"מ

כף פפריקה חריפה

עגבניה בשלה חתוכה לקוביות

2 שיני שום כתושות

כפית מלח (או יותר)

400 גרם תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים לקוביות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

הכנה: מחממים שמן בסיר רחבה וגבוה ומטגנים את הבצלים עד הקצוצים עד שהם שקופים. מוסיפים את הבשר, בוחשים ומטגנים 7 – 8 דקות, תוך בחישה. מוסיפים את הפפריקה, העגבניה, השום והמלח. מערבבים היטב ויוצקים 2 ליטר מים. מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהתרככו. אם המרק אינו די סמיך, אפשר לבשל עוד כרבע שעה, ללא מכסה. מגישים חם.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות