מרק אפונה עם כופתאות

חדשות כיפה בקי בובה 20/01/09 00:00 כד בטבת התשסט

מרק אפונה, צילום: shutterstock
מרק אפונה, צילום: shutterstock

מצרכים

למרק:

3 כפות שמן

2 כפות קמח

1 כפית פפריקה

1 קופסת שימורים אפונה

1 קופסת שימורים פיטריות

1 כפית מלח

2 ליטר מים

לDUMPLINGS:

1 כוס קמח

1/2 כוס מים

1/4 כפית מלח

1 ביצה

הוראות הכנה

בסיר גדול מחממים את השמןמוסיפים את הקמח ומשחימים.

מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומביאים לרתיחה.

בזמן שהמרק מגיע לרתיחה מערבבים בקערה את כל המרכיבים לכופתאות.

כאשר המרק רותך יוצקים עם כף את הכופתאות למרק.

מנמיכים את האש ומבשלים 25 דק´.

הערות

המתכון באדיבות מתכון של סבתא שתמיד כיף לאכול

כתבות נוספות