תבשיל חרירה צמחוני - מרוקאי

ו בתשרי התשעח
,
26 בספטמבר, 2017
26/09/2017 12:02
מרק חרירה צמחוני צילום: shutterstock
פרווה
עד 3 שעות
בינוני

מצרכים

2 כפות שמן זית

2 בצלים

כוס עדשים ירוקים

1/4 כוס גריסי פנינה

2 כפות אבקת מרק עוף

4 עגבניות חתוכות לקוביות

1/2 צרור עלי פטרוזיליה

1/2 צרור עלי כוסברה

כוס חומוס מושרה במים למשך לילה

כוס אטריות דקות

3 גבעולי סלרי קצוצים

תבלינים:

1 כף כורכום

1 כף זנגביל טחון

הוראות הכנה

1. בסיר גדול מחממים את השמן ומוסיפים בצל עד שיזהיב.

2. מוסיפים את הסלרי הקצוץ ואת החומוס.

3. מוסיפים 7 כוסות מים רותחים ו-2 כפות אבקת מרק בטעם עוף ומבשלים ל-50 דקות.

4. שמים בבלנדר 1 כוס מי בישול, מוסיפים את הפטרוזיליה, את הכוסברה, את התבלינים ואת העגבניות ומעבדים לתערובת אחידה.

5. מוסיפים את התערובת לסיר עם העדשים והגריסים ומבשלים עוד כ-40 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את האטריות לסיר ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר