מרק תירס וגזר

כב בכסלו התשע
,
09 בדצמבר, 2009
09/12/2009 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

קצת שמן, גזר גדול קלוף ומגרר גס, 4 – 5 כוסות מים, כף מרק בטעם עוף, קופסת תירס משומר או תירס קפוא, בצל קלוף קצוץ, פלפל שחור לפי הטעם, 2 כפות שמיר קצוץ, ביצה טרופה, 2 כפות רוטב סויה.

הוראות הכנה

מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את הגזר. מטגנים לגוון בהיר. יוצקים את המים ומוסיפים את אבקת המרק, התירס, הבצל והפלפל השחור. מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-25 דקות. מוסיפים את השמיר ומבשלים 5 דקות נוספות. מוסיפים את הביצה הטרופה, מסירים מהכיריים ומוסיפים את רוטב הסויה. אפשר לשפר טעם לפי הטעם האישי

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

השר בנט צילום: מרק ישראל פלאש 90

בנט מייצג הכי טוב את הציבור הדתי לאומי, 90% בעד מפלגה מגזרית

קרא עוד