מרק קרם ברוקולי

יא בכסלו התשעב
,
07 בדצמבר, 2011
07/12/2011 1:05
מרק ברוקולי צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

בצל אחד בינוני-קטן

כ-חצי חבילת ברוקולי קפוא

תפו"א אחד קטן

כף שטוחה אבקת מרק

הוראות הכנה

חותכים את הבצל לקוביות (איזה גודל שבא..) ומטגנים במעט שמן.

חותכים את תפו"א לקוביות קטנות ומוסיפים.

מטגנים ביחד כ-5 דק´ (או אפילו פחות).

מוסיפים את הברוקולי, מכסים במים ועוד קצת ומביאים לרתיחה.

אחרי שרתח מנמיכים את האש ומבשלים 5 דק´.

מורידים מהאש וטוחנים עם בלנדר מוט.

הערות

2 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר