מרק עוף עשיר

כג בתשרי התשסז
,
15 באוקטובר, 2006
15/10/2006 0:00
מרק עוף צילום: shutterstock
בשרי
עד 3 שעות
פשוט

מצרכים

עוף (עוף שלם, או עצמות, אפשר גם של הודו).

בצל

כחצי ראש שום

2-3 גזרים

1-2 קישואים

חצי דלורית

בטטה (אם בא לכם מרק מתקתק - אני בד"כ מוותרת)

3-4 גבעולי סלרי

צרור פטרוזיליה טריה

קצת ג´ינג´ר (אני משתמשת בקוביה אחת של ג´ינג´ר קפוא)

פלפל טחון טרי

מלח גם

הוראות הכנה

מכניסים את העוף לסיר (אין צורך להפשיר אם קפוא, אבל לא להתחיל לחמם את הסיר עד שכל המרכיבים כולל המים נכנסים לסיר).

מקלפים את הירקות (אופציונלי) ופורסים לטבעות/קוביות מכניסים לסיר. קוצצים חצי משיני השום ומוסיפים לסיר ואת השאר מוסיפים שלמים אך מקולפים.

מתבלים ומוסיפים מים לפי קיבולת הסיר.

מרתיחים על אש די גבוהה, כשהמרק מגיע לרתיחה מורידים את האש ומחממים על אש נמוכה, כשנוצר קרום מכוער למעלה מסירים אותו באמצעות כף. צריך להמשיך לבשל לפות 45 דקות שעה, אבל אפשר הרבה יותר - אז המרק נהיה יותר מצומצם.

תוספות אפשריות - אטריות דקות למרק או שקדי מרק.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר