מרק עוף סיני עם פטריות מיובשות

י בשבט התשסט
,
04 בפברואר, 2009
04/02/2009 0:00
מרק עוף סיני צילום: shutterstock
בשרי
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

*2 פילטים של חזה עוף (בערך חצי חזה) חתוכים ל"איטריות" דקות

*כף פטרוזיליה יבשה

*מלח, פלפל שחור

*2 ס"מ שורש ג´ינג´ר פרוס דק

*חופן פטריות פורצ´יני מיובשות

*5 כפות רוטב סויה

*2 חופנים איטריות ביצים

הוראות הכנה

לבשל את רצועות החזה במיים רותחים (בערך 4 כוסות), עד שכמעט יתבשלו. להוסיף פטרוזיליה יבשה, הג´ינג´ר הטרי פרוס לפרוסות דקיקות, מלח, פלפל שחור, פטריות פורצ´יני מיובשות (אפשר גם שיטאקי - אבל אז צריך לפרוס לרצועות דקות) לא שרויות, את רוטב הסויה, ומבשלים עוד כחצי שעה אחרי רתיחה, על אש בינונית/נמוכה.אחרי שמוכן, לזרוק פנימה את האיטריות, ולבשל עוד מספר דקות, עד שהאיטריות מוכנות.

הערות

המתכון שלי
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר