מרק עוף טעים בלי אבקת מרק

כ בסיון התשעב
,
10 ביוני, 2012
10/06/2012 2:19
חלבי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

6-8 תפוחי אדמה בינוניים

4 גזרים בינוניים

1 בצל גדול

1 קישוא בינוני

4-5 כנפיים של עוף (מבושלים במים בלבד)

4 כפות אבקת בצל

1 כף אורגנו

3 שיני שום או 1 כף שום כתוש

פטרוזיליה לפי הטעם

1 כף מלח

1 גבעול סלרי

הוראות הכנה

חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות, מכניסים את כל הרכיבים לסיר אחד גדול. מוסיפים מים (לכסות), מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית כשעה וחצי, עד שהירקות מתרככים.

הערות

מומלץ להכין את העוף מראש: מרתיחים כנפיים בתוך סיר עם מים במשך כשעה, עד שהעוף רק ומבושל. ניתן להוסיף גם את מי הבישול למרק העוף- זה מוסיף הרבה טעם. בתיאבון!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר