מרק עדשים חומות ובשר טחון של אלי לנדאו

כו בחשון התשעח
,
15 בנובמבר, 2017
15/11/2017 10:31
מרק עדשים ובשר  צילום: shutterstock
בשרי
עד 3 שעות
פשוט

מצרכים

0.5 קילו עדשים חומות

0.5 קילו בצל - קצוץ

0.5 קילו בשר בקר טחון

1 יחידות גזר - קצוץ

2 כף/ות פטרוזיליה - עלים קצוצים

1 יחידות רסק עגבניות - קופסה קטנה

שמן זית

מלח

פלפל

הוראות הכנה

בסיר גדול שמים חצי כוס שמן זית ומכניסים את כל הירקות והעדשים. מטגנים דקות אחדות, עד שהבצל נעשה שקוף. ממליחים קלות ומפלפלים. מערבבים ומוסיפים את רסק העגבניות מדולל בחצי כוס מים. בינתיים נוטלים מחבת גדולה ומטגנים בה, במעט שמן זית, את הבשר, תוך ערבוב ומעיכה, עד שהוא מתפורר לפירורים. ברגע שהפירורים מתחילים להשחים מוסיפים את כל תוכן המחבת לתוך הסיר ומערבבים. מוסיפיםליטר וחצי מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים בבישול שעה וחצי, על אש קטנה בסיר מכוסה. מתקנים טעמי מלח ופלפל, ממתינים חמש דקות ומגישים.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר