מרק עגבניות עם קרוטונים

ט בתשרי התשע
,
27 בספטמבר, 2009
27/09/2009 0:00
מרק עגבניות

מרק עגבניותצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

למרק:

5 עגבניות גדולות

3 שיני שום גדולות

צרור עלי בזיליקום

2 כפות רסק עגבניות

כף שמן זית

לקרוטונים:

3 פרוסות לחם

2 שיני שום

5 עלי בזיליקום

שמן זית

הוראות הכנה

מרק:

לכתוש את שיני השום, לקצוץ את עלי הבזיליקום ולהקפיץ בסיר עם שמן הזית, קורט מלח וקורט סוכר עד שהמלח והסוכר נמסים. להוסיף את העגבניות החתוכות לקוביות ולבשל עד שהקליפה מתחילה להתקלף מהעגבניות. להוסיף את רסק העגבניות, להוסיף 5 כוסות מים ולערבב היטב. לבשל עד לרתיחה, ולהסיר מהאש.

קרוטונים:

לפרוס את שיני השום (לא לכתוש, כיוון שהכנת הקרוטונים דורשת זמן ואם השום יהיה כתוש הוא יישרף במהירות), לקצוץ את עלי הבזיליקום ולחתוך את פרוסות הלחם לקוביות. להקפיץ הכל בשמן זית עד שהלחם חום - זהוב.

למזוג את המרק לקערות, לפזר קרוטונים מעל ולהגיש.

הערה: במקום הקרוטונים ניתן לבשל במרק פסטה, או לשלוק בו ביצים (יוצא טעים מאוד).

הערות

4 - 5 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

השר בנט צילום: מרק ישראל פלאש 90

בנט מייצג הכי טוב את הציבור הדתי לאומי, 90% בעד מפלגה מגזרית

קרא עוד