מרק מינסטרונה

יג באדר התשעב
,
07 במרץ, 2012
07/03/2012 13:26
מי אש צילום: מי אש
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 בצל קצוץ

2 גזרים מגורדים

2 שיני שום חתוכות

2 גבעולי סלרי חתוכים

2 קישואים חתוכים לפרוסות עבות

שעועית ירוקה (אפשר קפואה)

1 קופסא קטנה רסק עגבניות

מעט שמיר קצוץ

פסטה

אבקת מרק עוף

מלח, פלפל

מעט אורגנו

כפית סוכר

הוראות הכנה

מטגנים בצל ומוסיפים את הגזר המגורד.

אחרי שהם מטוגנים מעט- להוסיף את שאר הירקות ולטגן ביחד כ-2 דקות.

מוסיפים 6 כוסות מים, רסק ותבלינים, אפשר קצת שמיר.

מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים לפחות שעה עד שכל הירקות מתרככים.

לקראת סוף הבישול להוסיף פסטה כמה שרוצים ולבשל עוד כ-20 דקות (להוסיף לא יותר מדי פסטה, שהמרק לא יהיה סמיך מדי)

אם רואים לקראת סוף הבישול שהמרק סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד קצת מים רותחים, לתקן תיבול, ובתאבון!

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר