מרק מהיר מעגבניות טריות

א בכסלו התשע
,
18 בנובמבר, 2009
18/11/2009 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חצי כוס שיבולת שועל,

כף שמן,

בצל בינוני קצוץ,

גבעול סלרי קצוץ,

שן שום כתושה,

6 – 8 עגבניות קצוצות,

2 כוסות מים,

כף סוכר חום,

מלח,

רוטב סויה,

פלפל.

הוראות הכנה

מבשלים את הבצל, הגזר, הסלרי והשום ביחד למשך חמש דקות. מעבירים את העגבניות במעבד מזון ומוסיפים לסיר עם המים. מבשלים כעשר דקות על אש קטנה. בינתיים קולים את הקוואקר במחבת יבשה עד שהוא מזהיב. יש לבחוש כל הזמן למשך כדקה, למנוע חריכה. בוחשים את הקוואקר לתוך המרק וממשיכים לבשל עוד 5 – 10 דקות עד שהמרק מסמיך.

אפשר להשתמש בכוס וחצי מיץ עגבניות, אם אין עגבניות בשלות בבית.

הערות

6 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

תמר אריאל צילום:  Edi Israel/Flash90

למי שייך הזיכרון? מחלוקת על הספר לזכרה של תמר אריאל

קרא עוד