מרק כרישה

כד בכסלו התשעו
,
06 בדצמבר, 2015
06/12/2015 18:56

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

2 בצל

3-4 כרישה (לוף)

חצי חבילת כרובית קפואה

2 קישואים

2 קולרבי

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל מעט שמן. מוסיפים את הכרישה (רק החלק הלבן) קצוצה לעיגולים. ומטגנים עוד כ5-10 דק´

מוסיפים את שאר הירקות קלופים. מוסיפים מים. מתבלים במל"פ , אגוז מוסקט (אפשר גם קצת יין לבן). מכסים במים ומבשלים עד ריכוך. מועכים בבלנדר ידני.

אפשר להגיש עם פטרוזיליה קצוצה.

הערות

4 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חיילים  צילום: Wisam Hashlamoun/Flash90

ניסיון פיגוע בבנימין, אין נפגעים

קרא עוד