מרק כרישה

כד בכסלו התשעו
,
06 בדצמבר, 2015
06/12/2015 18:56
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 בצל

3-4 כרישה (לוף)

חצי חבילת כרובית קפואה

2 קישואים

2 קולרבי

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל מעט שמן. מוסיפים את הכרישה (רק החלק הלבן) קצוצה לעיגולים. ומטגנים עוד כ5-10 דק´

מוסיפים את שאר הירקות קלופים. מוסיפים מים. מתבלים במל"פ , אגוז מוסקט (אפשר גם קצת יין לבן). מכסים במים ומבשלים עד ריכוך. מועכים בבלנדר ידני.

אפשר להגיש עם פטרוזיליה קצוצה.

הערות

4 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר