מרק ירקות קלאסי, עשיר, וטעים טעיםםםם.

יג בשבט התשסח
,
20 בינואר, 2008
20/01/2008 0:00
מרק ירקות צילום: shutterstock
פרווה
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

1 בצל גדול

1 כוס עדשים אדומות (לא לשכוח לברור)

3 גבעולי סלרי כולל העלים

חתוכים לקוביות בגודל קטן/בינוני:

2 קולרבי

ריבוע דלעת

2 תפו"א בינוני

1 בטטה

1 קישוא

לתיבול:

חופן נאה של שמיר קצוץ

כף וחצי כמון

2 כפות מרק עוף

הוראות הכנה

בסיר גדול:

קוצצים את הבצל בינוני ומאדים אותו יחד עם העדשים והסלרי- כ10 דקות.

מוסיפים את שאר הירקות ומאדים הכל ביחד (תוך כדי בחישה מידי פעם- במיוחד חשוב לערבב את העדשים שנדבקות לקרקעית) עוד כ10 דקות עד רבע שעה.

מוסיפים מים עד לכיסוי נאה של הירקות (שהמים יעברו במס´ סנטימטרים את הירקות)- מוסיפים את הכמון, מרק עוף ושמיר.

מבשלים כשעה וחצי על אש בינונית/גבוהה, עד לריכוכו של הסלרי, ועד שהעדשים נמסות ומתקבל מרקם סמיך ועשיר.

בתאבון! :-)

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר