מרק דלעת אסייתי

כו בחשון התשעו
,
08 בנובמבר, 2015
08/11/2015 11:28
מרק דלעת צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

700 גרם דלעת ללא קליפה חתוכה לקוביות 2\2 ס"מ.

2 יח´ תפו"א בינוני מקולף וחתוך לקוביות 2\2 ס"מ.

20 גרם ג´ינ´גר חתוך לפרוסות.

3 שיני שום.

1 בצל בינוני קצוץ.

כף מלח.

3\1 כף פלפל שחור.

1200 מ"ל מים רותחים.

1 פחית קרם קוקוס (לא מיי קוקוס ).

להגשה

חבילת נבטים סינים.

2 גבעולי סלרי קצוץ.

חצי צרור כוסברה (לא חובה).

הוראות הכנה

בסיר מתאים מטגנים קלות את הבצל. לאחר 2 דקות מוסיפים את הדלעת, תפו"א, שום וגינ´גר ו

לאחר כמה דקות נוספות מוסיפים את המים החמים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים בערך 40 דקות - (עד שהירקות רכים). טוחנים היטב את הכל, מוסיפים את קרם הקוקוס ומבשלים עוד מס´ דקות.

הגשה

בתחתית כל קערת מרק מניחים חופן קטן של נבטים ומעט סלרי קצוץ.

מוזגים מעל את המרק ,מזליפים מעט שמן זית ומפזרים עלי כוסברה טריים.

אם רוצים שיהיה חריף מוסיפים טבעות פלפל צי´לי אדום.

הערות

6 מנות צילום: אלעד גוטמן

המתכון באדיבות באדיבות רשת גרג קפה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר