מרק בצל שדוסית הביאה

ה בחשון התשעב
,
02 בנובמבר, 2011
02/11/2011 23:53
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

הוראות הכנה

קודם קולים את הקמח.

2 כפות קמח בערך מכניסים לסיר ומחממים עד שהקמח משחים. בשלב הזה מוסיפים חמאה (נגיד 50 גרם אפשר פחות ואפשר יותר). מערבבים יחד מעט. בהתאם לכמות החמאה ששמנו מוסיפים שמן קנולה (לא כ"כ הרבה אבל מספיק שיטגן לנו את הבצלים).

עכשיו נוסיף את הבצל בערך ק"ג בצל חתוך לטבעות.

אפשר להוסיף גם שן שום אחת או שתיים קצוצה או כתושה

מטגנים את הבצלים עד שהם משחימים ומתכווצים.

מוסיפים יין לבן לפי הטעם והמצאי (נגיד כוס)

מוסיפים גבעול סלרי אחד או שניים (שנוציא לפני ההגשה) אפשר גם להוסיף פטרוזיליה טריה/קפואה/מיובשת.

מוסיפים מים פלפל ומלח ומביאים לרתיחה.

מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה ומגישים חם עם קרוטונים וגבינה טובה ופיקנטית מגוררת מעל.

אם רוצים אפשר גם להוסיף קצת שמנת מתוקה אבל בד"כ המרק מספיק עשיר ושמן גם בלי זה.

מרק בצל מעולה - יותר טעים מהמסעדות כי הוא בלי אבקת מרק והטעם נטו מהמרכיבים.

** אני טיגנתי בשמן בלבד,גם לא הוספתי סלרי או פטרוזיליה

הערות

רשמתי את המרק כפרווה כי בלי כל בעיה ניתן לפרוון
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר