מרק בצל בקלי קלות

ד בתשרי התשע
,
22 בספטמבר, 2009
22/09/2009 0:00
מרק בצל מהיר

מרק בצל מהירצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

בצלים

רוטב סויה

אבקת מרק עוף/ בצל

הוראות הכנה

פורסים בצלים בכמות שרוצים (3-5), מבשלים בסיר מלא מים כ-3/4 שעה, עד שהבצלים מתרככים ונהיים שקופים.

לקראת הסוף מתבלים - כארבע כפות רוטב סויה ו2-3 כפות אבקת מרק.

טועמים ומתקנים תיבול.

הערות

סיר מלא ההשראה לתיבול נתקבלה ממתכון למרק תירס של רותי קינן.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

האוטובוס שנשרף צילום: מתוך דף הפייסבוק של אורי שכטר

האוטובוס עלה באש - תלמידי הישיבה ניצלו בנס

קרא עוד