מרק בטטות ותפוזים

יט בטבת התשע
,
05 בינואר, 2010
05/01/2010 0:00
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

בטטה, תבלינים, קליפת לימון מגוררת, שמנת מתוקה פרווה.

לתוספת: פיתות, שמן זית, חזה עוף טחון, שום ורוזמרין.

הוראות הכנה

מבשלים בטטה גדולה ופרוסה בתוך מספיק מרק לארבע מנות. כשהבטטה רכה – מרסקים בבלנדר עם המרק, מחזירים ומוסיפים תבלינים (למשל, קצת זעפרן, מלח ואגוז מוסקט טחון). לפני ההגשה בוזקים למעלה הרבה קליפות לימון תפוז מגוררת ומעט שמנת מתוקה פרווה.

ליד המרק מגשים חצאי פיתות מכוסים שמן זית, חזה עוף טחון, שום ורוזמרין, שהוכנסו לגריל לשלוש דקות.

הערות

אני הכנתי מחמש בטטות לא גדולות. ועשיתי הרבה חצאי פיתות וגם פרוסות בגטים עם חצי קילו בשר חזה עוף טחון.
כמובן שהמרק יכול להיות גם חלבי, או פרווה אם לא מוסיפים את הפיתות-פיצות הבשריות.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

טנק במהלך אימון בצפון צילום: דובר צה"ל

"אימון זה יכול שיהיה האחרון לפני מצב המבחן האמתי"

קרא עוד