מרק בטטה

ל בכסלו התשעו
,
12 בדצמבר, 2015
12/12/2015 23:30
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 בצל קצוץ

1-2 שיני שום כתוש

2 בטטות חתוכות לקוביות

1/2 כוס קווקאר (שיבולת שועל)

הוראות הכנה

לטגן את הבצל עד שקיפות, להוסיף שום לערבב כדקה ולהוסיף את הבטטות, לטגן מספר דקות, לשים לב שהבצל והשום לא נשרפים.

להוסיף מים עד כדי כיסויי ועוד קצת. להביא לרתיחה, להוסיף את הקוואקר. לבשל עד ריכוך ולטחון הכל.

הערות

8 סועדים
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר