מרק בטטה, עדשים ובורגול

יח באדר התשעב
,
12 במרץ, 2012
12/03/2012 16:39
מרק בטטה עדשים ובורגול צילום: shutterstock
פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

3-4 בטטות.

1/2 כוס בורגול/קינואה

3/4 כוס עדשים אדומות

1 בצל

2 שיני שום

מעט שמן

מים.

מלח+פלפל.

הוראות הכנה

מטגנים במעט שמן בצל קצוץ ואחרי 2 דקות מוסיפים את השום-כתוש, אחרי 5 דקות הזהבה מוסיפים את הבטטה חתוכה לקוביות. מוסיפים את הבורגול והעדשים + תיבול מלח ופלפל,וממלאים את הסיר במים, מרתיחים ומבשלים כ40 דקות.

אפשר לטחון ואפשר גם להשאיר ככה. יוצא טעים מאוד.

הערות

סיר לכמה סועדים

המתכון באדיבות המצאה מוצלחת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר