מצרכים
3-4 בטטות.
1/2 כוס בורגול/קינואה
3/4 כוס עדשים אדומות
1 בצל
2 שיני שום
מעט שמן
מים.
מלח+פלפל.
הוראות הכנה
מטגנים במעט שמן בצל קצוץ ואחרי 2 דקות מוסיפים את השום-כתוש, אחרי 5 דקות הזהבה מוסיפים את הבטטה חתוכה לקוביות. מוסיפים את הבורגול והעדשים + תיבול מלח ופלפל,וממלאים את הסיר במים, מרתיחים ומבשלים כ40 דקות.
אפשר לטחון ואפשר גם להשאיר ככה. יוצא טעים מאוד.
הערות
סיר לכמה סועדים
המתכון באדיבות המצאה מוצלחת