מרק אורז, עוף וחומוס

כא בכסלו התשעו
,
03 בדצמבר, 2015
03/12/2015 12:41
חלבי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 כוסות פולי חמצה (חומוס), שהושרה במים יום קודם עם כפית א´ סודה לשתייה,

2 ליטר מים,

כף שמן,

6 מנות עוף,

כוס ושליש אורז,

¼ כפית פלפל שחור,

כפית מלח,

½ כפית כורכום.

הוראות הכנה

שוטפים היטב את פולי החמצה שהושרו במים ומסננים. חוצים את הפולים ומסירים מהם את הקליפות, על ידי לחיצה קלה בתחתית של כוס. שמים את גרגרי החמצה בסיר רחב. יוצקים את המים. מוסיפים את השמן, שופתים על להבה בינונית ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את העוף, מכסים את הסיר ומנמיכם את הלהבה. מבשלים כשעה. מוסיפים את האורז ואת התבלינים. בוחשים ומבשלים כעשר דקות על להבה נמוכה. מגישים חם.

הערות

6 - 8 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר