רולדה ממולאת ירקות

חדשות כיפה רתם אחד 03/12/15 00:24 כא בכסלו התשעו

רולדה עם ירקות, צילום: shutterstock
רולדה עם ירקות, צילום: shutterstock

מצרכים

לבצק:

2 כוסות קמח (אפשר 70% מלא)

חצי כוס שמן

חצי כוס מים רותחים

כפית מלח

כף חומץ

למילוי:

בצל קצוץ

פטריות חתוכות

כרוב קצוץ

קישוא מגורד

גזר מגורד

בטטה מגורדת

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מכינים את הבצק:

מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך.

מכינים את המילוי:

מאדים את הירקות (לא חייבים את כולם- לפי הטעם) עם מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל.

מרכיבים:

מחלקים את הבצק לשניים, כל חלק מרדדים וממלאים בירקות וסוגרים.

אפשר למשוח בביצה ולפזר שומשום, אבל לא חובה.

אופים כ35-40 דקות ב180 מעלות עד שנהיה זהוב.

בתיאבון!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

2 רולדות (כ"א באורך אינגליש קייק) זו אחת המנות האהובות אצלנו בשבת :)

כתבות נוספות