מצרכים
לבצק:
2 כוסות קמח (אפשר 70% מלא)
חצי כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כפית מלח
כף חומץ
למילוי:
בצל קצוץ
פטריות חתוכות
כרוב קצוץ
קישוא מגורד
גזר מגורד
בטטה מגורדת
הוראות הכנה
מכינים את הבצק:
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך.
מכינים את המילוי:
מאדים את הירקות (לא חייבים את כולם- לפי הטעם) עם מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים:
מחלקים את הבצק לשניים, כל חלק מרדדים וממלאים בירקות וסוגרים.
אפשר למשוח בביצה ולפזר שומשום, אבל לא חובה.
אופים כ35-40 דקות ב180 מעלות עד שנהיה זהוב.
בתיאבון!
הערות
2 רולדות (כ"א באורך אינגליש קייק) זו אחת המנות האהובות אצלנו בשבת :)