פילה אמנון ברוטב לימון ושקדים

חדשות כיפה ליליפוט81 20/07/10 00:00 ט באב התשע

מצרכים

4 פילה אמנון

1 -1.5 כפות חמאה

2 כפות קמח

מיץ מלימון אחד

שבבי שקדים

1.5 כוסות חלב

מלח

פלפל

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מורחים את הפילטים של הדג בשמן זית ומניחים בתבנית. בסיר קטן מכינים את רוטב הבשמל: ממסים את החמאה, מוסיפים את שבבי השקדים ואת הקמח. מטגנים קלות אד שהקמח נספג ונוצרת רביכה. מוסיפים באיטיות את החלב ומערבבים עד להסמכה. מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל. מפזרים את הרוטב על הדגים כך שיכוסו היטב. מכניסים לתנור על חום של 200-220 מעלות במצב גריל ל10 דקות. בתיאבון!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

4 מנות

המתכון באדיבות אילתור שלי - הקונספט מוכר

כתבות נוספות