פאי רועים

חדשות כיפה Anat0906 19/10/15 15:28 ו בחשון התשעו

באדיבות המטבח של ענת, צילום: באדיבות המטבח של ענת
באדיבות המטבח של ענת, צילום: באדיבות המטבח של ענת

מצרכים

לפירה:

* 6 תפוחי אדמה

* מלח לפי הטעם

* 1 ביצה

למילוי:

* 1/3 כוס שמן

* חצי קילו בשר בקר טחון

* 1 בצל גדול

* מלח

* פלפל שחור

* קורט קינמון

* 1/3 צרור פטרוזיליה

הוראות הכנה

שלבי הכנה

מרתיחים תפוחי אדמה עד לריכוך מלא. מצננים.

מוסיפים מלח וביצה ומערבבים.

מכינים את המילוי:

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר נהייה שחום, מוסיפים מלח, פלפל שחור וקינמון.

מוסיפים פטרוזיליה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עוד כרבע שעה.

לוקחים תבנית בנונית שמים שכבת פירה ומעליו שכבת בשר ושוב פעם שכבת פירה.

מורחים עליו ביצה ומקשטים עם מזלג.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כחצי שעה. עד להשחמה.

הערות

7

המתכון באדיבות http://orientaltraditionalfood.com/ShowRecipe.html?PageID=undefined&ID=96

כתבות נוספות