מצרכים
2 פרוסות לחם
1 ביצה
מעט חלב (2 כפות)
1 כפית סוכר
שמן לטיגון
הוראות הכנה
מקשקשים את הביצה. מוסיפים קצת חלב וכפית אחת סוכר. טובלים את פרוסת הלחם ומטגנים על אש קטנה בשם שחומם מראש.
כשמשחים הופכים לצד השני.
בתאבון.
2 פרוסות לחם
1 ביצה
מעט חלב (2 כפות)
1 כפית סוכר
שמן לטיגון
מקשקשים את הביצה. מוסיפים קצת חלב וכפית אחת סוכר. טובלים את פרוסת הלחם ומטגנים על אש קטנה בשם שחומם מראש.
כשמשחים הופכים לצד השני.
בתאבון.
כתבות נוספות