כדורי טונה בציפוי פירורי פנקו

חדשות כיפה מאגר המתכונים 18/08/14 13:48 כב באב התשעד

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 קופסאות טונה ויליגר בשמן מסוננות מנוזלים (160 גר´ בקופסא)

חופן עלי שמיר קצוצים דק

2 גבעולי עירית קצוצים

2 כפות מיונז

קורט מלח

פלפל אנגלי

לציפוי

1 ביצה טרופה

חצי כוס קמח

חצי כוס פרורי פנקו יפניים / פירורי לחם

חופן שומשום

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. מפרידים עם מזלג את הטונה ומערבבים יחד עם העלים והמיונז עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומתקנים תיבול.

2. יוצרים ביד כדורים גדולים, טובלים כל כדור בקמח, ביצה ופירורים. מטגנים בשמן עמוק מכל צד עד להזהבה.

3. מגישים כשהכדורים חמים יחד עם צלוחית טחינה או כל מטבל אחר.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כ- 10 כדורים חברת "לגין", החברה הישראלית המתמחה בייצור קופסאות אריזה לשימורי מזון, מגישה מתכון לכדורי טונה מתובלים ומצופים. ההמלצה שלנו, להכין כדורים גדולים ומשביעים, המלאי נגמר מהר והביקוש גדול. ניתן להגיש עם סלט, מטבל יוגורט או טחינה לימונית.
המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית בעלת הטור הקולינרי sweet weekend באתר המתכונים foodpage
צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן

המתכון באדיבות חברת "לגין"

כתבות נוספות