מצרכים
אריזת ´´פסטה נונה- רוטב פסטו´´
4 טורטיות
4 כדורי מוצרלה
12 עגבניות שרי חצויות
רוקט שטוף ומתובל בשמן זית
חומץ בלסמי
ומיץ לימון.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מורחים כל טורטיה ברוטב פסטו פסטה נונה בכמות נדיבה.
פורסים כל כדור מוצרלה לפרוסות דקות ומניחים על הפסטו.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהגבינה מבעבעת.
מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הרוקט ועגבניות השרי.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות השף בועז קוינטנר, חברת ´´פסטה נונה´´