אומלט תירס/ ירק

חדשות כיפה טליטלי 01/12/09 00:00 יד בכסלו התשע

אומלט, צילום: shutterstock
אומלט, צילום: shutterstock

מצרכים

4 ביצים

4 כפות קמח

1 בצל

פטריות חתוכות (אפשר משימורים)

תבלינים: מלח, פלפל, ומה שאוהבים

חצי קופסת שימורים מסוננת של תירס

או

ירק שטוף וחתוך שאוהבים: בצל ירוק, שמיר, כוסברה, פטרוזיליה...

הוראות הכנה

קוצצים את הבצל, מטגנים, מוסיפים את הפטריות.

מערבבים את שאר החומרים לבלילה חלקה ללא גושים ויוצקים מעל הבצל המטוגן, מבשלים על אש נמוכה מכוסה משני הצדדים עד שהאומלט עשוי (בודקים כמו חביתה).

הערות

2 מנות הבסיס הינו כף קמח לביצה אחת, כל שאר החומרים אינם הכרחיים וניתן להשתמש בכל סוגי התיבול והירקות, ולהכין את הכמות המבוקשת בהתאם לבסיס.
לשים לב שכאשר משתמשים בתוספות נוזליות מידי - יש להוסיף קמח.

כתבות נוספות