שקשוקה מהירה

יד בכסלו התשע
,
01 בדצמבר, 2009
01/12/2009 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות (800 גר´)

כ-4 כפות גדושות רסק עגבניות

3-4 ביצים

1 בצל בינוני

מס´ שיני שום

6-8 זיתים מגולענים ופרוסים דק

מלח, פלפל, פפריקה חריפה, אורגנו

הוראות הכנה

1. קוצצים את הבצל והשום ומטגנים/ מאדים במחבת סטנדרטי, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הרסק והזיתים ומביאים לרתיחה.

2. מתבלים, מבשלים מכוסה על אש נמוכה כ-20 דק´ תוך בחישה מידי פעם, טועמים ומתקנים תיבול.

3. בכלי נפרד שוברים את הביצים ומוסיפים בעדינות למחבת, מכסים וממתינים להתקרשות ברמה הרצויה.

הערות

3-4 מנות בניגוד לחששות, לא מתווסף טעם לוואי לעגבניות מרוסקות משימורים.
למהדרין ומקפידים בכל זאת על עגבניות טריות - ניתן להשתמש בכ-8 עגבניות קטנות, רצוי כמה שיותר בשלות, אך לקחת בחשבון כי הדבר מאריך את משך ההכנה.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שטיין וגרוסקופף   צילום: דוברות

אלכס שטיין ועופר גרוסקופף נבחרו לשופטי העליון

קרא עוד