רולדה ממולאת ירקות

כא בכסלו התשעו
,
03 בדצמבר, 2015
03/12/2015 0:24
רולדה עם ירקות צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

לבצק:

2 כוסות קמח (אפשר 70% מלא)

חצי כוס שמן

חצי כוס מים רותחים

כפית מלח

כף חומץ

למילוי:

בצל קצוץ

פטריות חתוכות

כרוב קצוץ

קישוא מגורד

גזר מגורד

בטטה מגורדת

הוראות הכנה

מכינים את הבצק:

מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך.

מכינים את המילוי:

מאדים את הירקות (לא חייבים את כולם- לפי הטעם) עם מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל.

מרכיבים:

מחלקים את הבצק לשניים, כל חלק מרדדים וממלאים בירקות וסוגרים.

אפשר למשוח בביצה ולפזר שומשום, אבל לא חובה.

אופים כ35-40 דקות ב180 מעלות עד שנהיה זהוב.

בתיאבון!

הערות

2 רולדות (כ"א באורך אינגליש קייק) זו אחת המנות האהובות אצלנו בשבת :)
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר