רולדה ממולאת ירקות

כא בכסלו התשעו
,
03 בדצמבר, 2015
03/12/2015 0:24
רולדה עם ירקות צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

לבצק:

2 כוסות קמח (אפשר 70% מלא)

חצי כוס שמן

חצי כוס מים רותחים

כפית מלח

כף חומץ

למילוי:

בצל קצוץ

פטריות חתוכות

כרוב קצוץ

קישוא מגורד

גזר מגורד

בטטה מגורדת

הוראות הכנה

מכינים את הבצק:

מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך.

מכינים את המילוי:

מאדים את הירקות (לא חייבים את כולם- לפי הטעם) עם מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל.

מרכיבים:

מחלקים את הבצק לשניים, כל חלק מרדדים וממלאים בירקות וסוגרים.

אפשר למשוח בביצה ולפזר שומשום, אבל לא חובה.

אופים כ35-40 דקות ב180 מעלות עד שנהיה זהוב.

בתיאבון!

הערות

2 רולדות (כ"א באורך אינגליש קייק) זו אחת המנות האהובות אצלנו בשבת :)
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר