פסטל

ז באדר התשע
,
21 בפברואר, 2010
21/02/2010 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

עלי סיגר(קונים מוכן בסופר)

4 תפוחי אדמה

בצל

שמן/מרגרינה

פפריקה

מלח

פלפל

הוראות הכנה

מכינים פירה: מטגנים בצל קצוץ. שומרים בצד. מבשלים 4 תפוחי אדמה ומועכים. מוסיפים את הצל המטוגן ומטבלים לפי משאת ליבכם. מי שאוהב מאוד מתובל- לשים הרבה מלח ופלפל.

על כל עלה סיגר(נראה כמו מלוואח)שמים כף של פירה במרכז. מקפלים שתי דפנות פנימה, מרטיבים טיפה במים את הידיים ו"מדביקים" את הצלע השלישית. אמור לצאת משולש מלא בפירה, הלא הוא הפסטל! את הפסטל מטגנים מצד לצד במחבת עם מעט שמן עד שנהיה זהוב.

הערות

10 פסטלים פשוט וקל והכי חשוב- טעים!

המתכון באדיבות המצאה שלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב דוד מלכה צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

בתי הדין הרבניים מינו מנכ"ל - ארגונים פמיניסטיים זעמו

קרא עוד