פסטייה במילוי פירות יבשים

כט בטבת התשעו
,
10 בינואר, 2016
10/01/2016 15:10
אלעד גוטמן צילום: אלעד גוטמן
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חומרים למלית – 20 יחידות:

150 גרם בצל קצוץ

200 גרם פטריות קצוצות

300 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

200 גרם גבינת פטה מגורדת

30 גרם חמוציות

30 גרם צימוקים

30 גרם שזיפים מגולענים וקצוצים

30 גרם אגוזי מלך קצוצים

(אפשר לשחק עם הפירות היבשים איך שאוהבים להוסיף עוד סוגים או להוריד אם לא אוהבים )

כפית קינמון

שליש כוס סילאן

חומרים להכנת הסיגר:

חבילת עלי סיגר

חצי כוס קמח

כוס מים

הוראות הכנה

ראשית מטגנים את הבצל הקצוץ ולאחר הזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לעוד מספר דקות ,מערבבים את שאר המרכיבים בקערה טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם (מלח,סילאן )

מערבבים את הקמח והמים עם שנוצר סוג של "דבק"

אופן הגלגול :לשים 40 גרם בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2ס"מ מהקצה .לגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים, לפני הטיגון יש לתת מנוחה לסיגרים על מנת שה"דבק" יתייבש

מטגנים ומעבירים לצלחת הגשה ניתן לזלף מעל עוד מעט סילאן לפי הטעם

הערות

20 יחידות באדיבות רשת קפה גרג
צילום: אלעד גוטמן
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר