פסטה ברוטב שמנת פטריות

ד בסיון התשע
,
17 במאי, 2010
17/05/2010 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

500 גרם פסטה פנה.

כף שמן זית

שום כתוש

כרבע בצל קצוץ דק

קופסת פטריות שמפיון

2 חבילות שמנת מתוקה להקצפה

כף אגוז מוסקט

כף וחצי מלח

3/4 כף פלפל

כוס גבינת פרמזן מגורדות

הוראות הכנה

מרתיחים בסיר מים עד שהמים מתחילים לבעבע

מוסיפים כרבע כף שמן זית ומחכים מס´ שניות, מוסיפים את הפסטה למים ומחכים עד לרתיחה מלאה.

לאחר מכן מסננים את הפסטה מהמים וכשהיא יבשה לגמריי מכניסים אותה לתבנית חד פעמית.

בסיר אחר מטגנים עם חצי כף שמן זית את השום והבצל עד שהם מזהיבים, מוסיפים את את הפטריות (כמובן לאחר שטיפתם במים וסינון) ומטגנים כ-2 ד´ק נוספות.

כשהשום, הבצל, והפטריות מטוגנים היטב מוספים במכה אחת את כל השמנת, שמים על אש נמוכה ומחכים עד שהשמנת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את המלח, הפלפל, האגוז מוסקט ן-3 כפות פרמזן מגורדת.

מחכים כ 2-3 ד´ק ומכבים את האש.

מוספים את השמנת לכלי בו נמצאת הפסטה, מערבבים ומוסיפים כף פרמזן נוספת.

מגישים את המנה כשמוזגים את הפסטה ובאמצע מוסיפים מעט שמן זית, כף פרמזן ומעט אגוז מוסקט.

לקבלת מרקם מושלם אך מתאים לאכילה מיידית- מומלץ להכניס את התבנית ובה הפסטה לתנור, להוסיף פרמזן ולחכות כ- 7 ד´ק.

הטעם- מדהים.

מומלץ מאוד

הערות

6 מנות המתכון הזה משופר לאחר שעבר הרבה נסיונות והרבה כשלנות.
כשאני הולכת למסעדות אף מסעדה לא מצליחה להתחרות עם הפסטה שלי- הכי טובה בעולם.

המתכון באדיבות ידע אישי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ההפגנות בחיפה השבוע צילום: Meir Vaknin/Flash90

פנייה ליועמ"ש: "מנע את ההתמודדות הרשימה המשותפת בבחירות"

קרא עוד