פנקייק

ה באלול התשעב
,
23 באוגוסט, 2012
23/08/2012 21:05
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

350 גר´ קמח תופח

3 ביצים

1 כוס סוכר

2 כוסות חלב

1 1 /2 כוסות מים

8 כפות שמן

הוראות הכנה

מבלנדרים היטב

יוצאת כמות גדולה, אבל מעבירים לבקבוק ושומרים במקרר עד שבוע

ככה יש בלילה למתי שמתחשק, בלי הבלגן

הערות

והמתכון עולמי באדיבות אודטה
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר