פנקייק מלוחים

יד באב התשעא
,
14 באוגוסט, 2011
14/08/2011 17:42
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חומרים ל- 12 יחידות:

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

50 גרם חמאה

2 גביעי ´גיל´

3 ביצים

50 גרם קשקבל

50 גרם פטה

50 גרם מוצרלה

מעט מלח ופלפל שחור

אופציה: עלי תרד חלוטים

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

לערבב היטב בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והפלפל.

להמיס 50 גרם חמאה ולערבב בקערה נפרדת עם הגיל, 3 ביצים טרופות, הקשקבל, הפטה והמוצרלה,

ניתן להוסיף עלי תרד חלוטים לפי הטעם.

לערבב היטב לתערובת אחידה את שתי התערובות.

לשמן מחבת ולטגן קלות את הפנקייקים משני הצדדים.

להגיש את הפנקייק חם עם שמנת חמוצה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר