פאי רועים

ו בחשון התשעו
,
19 באוקטובר, 2015
19/10/2015 15:28
באדיבות המטבח של ענת צילום: באדיבות המטבח של ענת
חלבי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

לפירה:

* 6 תפוחי אדמה

* מלח לפי הטעם

* 1 ביצה

למילוי:

* 1/3 כוס שמן

* חצי קילו בשר בקר טחון

* 1 בצל גדול

* מלח

* פלפל שחור

* קורט קינמון

* 1/3 צרור פטרוזיליה

הוראות הכנה

שלבי הכנה

מרתיחים תפוחי אדמה עד לריכוך מלא. מצננים.

מוסיפים מלח וביצה ומערבבים.

מכינים את המילוי:

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר נהייה שחום, מוסיפים מלח, פלפל שחור וקינמון.

מוסיפים פטרוזיליה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עוד כרבע שעה.

לוקחים תבנית בנונית שמים שכבת פירה ומעליו שכבת בשר ושוב פעם שכבת פירה.

מורחים עליו ביצה ומקשטים עם מזלג.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כחצי שעה. עד להשחמה.

הערות

7
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר