עטיפות לאגרול

ז בטבת התשעב
,
02 בינואר, 2012
02/01/2012 13:47
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

הוראות הכנה

מכינים בצק:

2 כוסות קמח

1 ביצה טרופה

1 כפית מלח

1/2 כוס מים קרים כקרח

קורנפלור

טורפים את הביצה עם המים, מערבבים עם הקמח והמלח לקבלת בצק גמיש

וחלק מניחים לחצי שעה.

ללוש קצת את הבצק, לחלק ל- 2. כל חלק לגלגל למעין גליל ולחלק ל- 12

לרדד כל יח´ לריבוע בגודל 9 ס"מ

להניח בצד כשבין הריבועים מפזרים קצת קורנפלור שלא ידבקו זה לזה.

את העטיפות אפשר להכין מראש לקרר או להקפיא

מכינים מילוי:

אפשר גם בלי נבטים, רק עם גזר,כרוב,בצל, אפשר רצועות דקות מפלפל,אפשר גם עוף או בשר טחון מטוגן

מתבלים היטב בסויה,שום ומעט מלח

ממלאים, סוגרים את הגלילה ומטגנים...

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר