מפרום דלעת

כו בחשון התשעב
,
23 בנובמבר, 2011
23/11/2011 21:27
מפרןם דלעת צילום: shutterstock
בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

מצרכים למפרום

3 דלוריות

1 תפוח אדמה מגורר

1 בצל מגורר

1 קילוגרם בשר טחון

1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה

1/2 כפית תבלין קציצות

1/2 כפית מלח

1/3 כוס פירורי לחם

1 ביצה

2 ביצים לטיגון

2 כוסות קמח לטיגון

1/4 כפית רסק לטיגון

מצרכים לרוטב

2 גבעול כרפס

1 כף רסק עגבניות

1/2 כפית פפריקה מתוקה

מלח, שמן

הוראות הכנה

אופן ההכנה המפרום

בקערה מערבבים את הבשר ,הבצל ,תפוח האדמה ,הפטרוזיליה, פירורי הלחם ,

מלח תבלין קציצות והביצה.

קולפים את הדלורית ופורסים פרוסות עבות ,פותחים כמו ספר וממלאים בבשר.

את שארית הדלורית קצוצים לתחתית הסיר.

מקמחים את המפרום,טובלים בביצה עם רסק העגבניות ומטגנים.

הכנת הסיר והרוטב

בסיר שטוח מפזרים את שארית הדלורית מסדרים מעל את המפרום ,

קוצצים את עלי הכרפס מוסיפים את יתר המרכיבים של הרוטב .

מוסיפים מים עד כיסוי מבשלים עד לצמצום הרוטב

הערות

8 אנשים שווה לבקר בבלוג שמחה יצחק מבשלת

המתכון באדיבות בלוג-שמחה יצחק מבשלת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר