כדורי טונה בציפוי פירורי פנקו

כב באב התשעד
,
18 באוגוסט, 2014
18/08/2014 13:48
קרן ביטון כהן צילום: קרן ביטון כהן
פרווה
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

2 קופסאות טונה ויליגר בשמן מסוננות מנוזלים (160 גר´ בקופסא)

חופן עלי שמיר קצוצים דק

2 גבעולי עירית קצוצים

2 כפות מיונז

קורט מלח

פלפל אנגלי

לציפוי

1 ביצה טרופה

חצי כוס קמח

חצי כוס פרורי פנקו יפניים / פירורי לחם

חופן שומשום

הוראות הכנה

1. מפרידים עם מזלג את הטונה ומערבבים יחד עם העלים והמיונז עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומתקנים תיבול.

2. יוצרים ביד כדורים גדולים, טובלים כל כדור בקמח, ביצה ופירורים. מטגנים בשמן עמוק מכל צד עד להזהבה.

3. מגישים כשהכדורים חמים יחד עם צלוחית טחינה או כל מטבל אחר.

הערות

כ- 10 כדורים חברת "לגין", החברה הישראלית המתמחה בייצור קופסאות אריזה לשימורי מזון, מגישה מתכון לכדורי טונה מתובלים ומצופים. ההמלצה שלנו, להכין כדורים גדולים ומשביעים, המלאי נגמר מהר והביקוש גדול. ניתן להגיש עם סלט, מטבל יוגורט או טחינה לימונית.
המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית בעלת הטור הקולינרי sweet weekend באתר המתכונים foodpage
צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן

המתכון באדיבות חברת "לגין"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר