טורטיה ברוטב פסטו

כב באייר התשעא
,
26 במאי, 2011
26/05/2011 12:31
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

אריזת ´´פסטה נונה- רוטב פסטו´´

4 טורטיות

4 כדורי מוצרלה

12 עגבניות שרי חצויות

רוקט שטוף ומתובל בשמן זית

חומץ בלסמי

ומיץ לימון.

הוראות הכנה

מורחים כל טורטיה ברוטב פסטו פסטה נונה בכמות נדיבה.

פורסים כל כדור מוצרלה לפרוסות דקות ומניחים על הפסטו.

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהגבינה מבעבעת.

מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הרוקט ועגבניות השרי.

הערות

המתכון באדיבות השף בועז קוינטנר, חברת ´´פסטה נונה´´

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר