גלילי חצילים ממולאים סלט טונה בטעמים

כט באדר ב'
,
31 במרץ, 2014
31/03/2014 17:42
באדיבות טונה סטארקיסט צילום: באדיבות טונה סטארקיסט
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חומרים:

3 חצילים בינוניים, ארוכים

שמן לטיגון חצי עמוק

למילוי סלט טונה

1 קופסה נתחי טונה סטארקיסט עם לימון, מסוננת ( 160 גרם )

1 קופסה נתחי טונה סטארקיסט עם פלפל חריף, מסוננת ( 160 גרם )

3 כפות חציל טבעי, קלוי ומרוסק

4 כפות גמבה חמוצה, קצוצה דק

1 מלפפון חמוץ, קצוץ דק מאוד

3כפות עירית קצוצה

3 כפות פטרוזיליה, קצוצה דק

3 כפות מיונז

1 כף צלפים קצוצים ( לא הכרחי )

מלח, פלפל שחור גרוס

לרוטב פסטו

1/2 1 כוסות דחוסות עלי ריחן

3 שיני שום

3 כפות צנוברים

80 גרם גבינת פרמזן מגוררת ( לא הכרחי )

מלח, פלפל שחור גס

3/4 כוס שמן זית

הוראות הכנה

1. פורסים את החצילים לאורכם ובקליפתם לפרוסות בעובי 1 ס"מ. זורים עליהם מלח ומשהים למספר שעות. שוטפים את החצילים ומייבשים. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את החצילים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.

2. מפוררים בקערה את שני סוגי הטונה. מוסיפים את יתר החומרים לסלט הטונה ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.

3. שמים במעבד מזון את כל החומרים לרוטב הפסטו, פרט לשמן ומפעילים חצי דקה. מוסיפים בהדרגה את השמן עד לקבלת רוטב אחיד.

4. מניחים על משטח עבודה פרוסת חציל, שמים בקצה הרחב של הפרוסה מעט מסלט הטונה ומגלגלים לגליל. באותו האופן מכינים את יתר פרוסות החצילים.

5. מניחים על צלחת אישית שני גלילי חצילים. במידה ונשאר מסלט הטונה מניחים בצד כף גדושה סלט. יוצקים מעל החצילים מעט מרוטב הפסטו. אפשר להגיש עם מצה ליד.

הערות

6 מנות

המתכון באדיבות המתכון באדיבות טונה סטארקיסט

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר