בצק לאמפנדס לטיגון או לאפיה

א באלול התשעו
,
04 בספטמבר, 2016
04/09/2016 11:30
באדיבות אל גאוצ'ו רמת גן צילום: באדיבות אל גאוצ'ו רמת גן
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

הבצק - חומרי גלם:

3 כוסות קמח 400 גרם (1 כוס = 135 גרם)

1/3 כוס שמן (50 גרם שמן)

160 מ"ל מים

1 כפית מלח (7 גרם)

1 כף סוכר (15 גרם)

מלית אמפנדס פטריות - חומרי גלם:

2 סלסלות פטריות שמפיניון פרוסות

1 ענף סלרי אמריקאי חתוך לקוביות קטנות

1 גזר קטן מגורד

1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות

2 שיני שום כתוש טרי

2 כפות אבקת מרק פטריות

1 כוס בזיליקום טרי קצוץ גס

הוראות הכנה

אופן הכנת הבצק:

לשים את כל החומרים לבצק אחיד חלק ומבריק

מעצבים לצורת נחש

מחלקים לכדורים (כ-40 גרם ליחידה)

מרדדים כל כדור לבצק דק (חשוב מאד לרדד דק)

ממלאים במלית הרצויה כל בצק

מקפלים ומהדקים את הקצוות

מטגנים בשמן בחום בינוני כ 160 מעלות עד שיצוף ויזהיב.

אופן הכנת המילוי:

מטגנים הירקות עד להשחמה

מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת

מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ-10 דקות נוספות

מתבלים במלח ופלפל לבן,מוסיפים את אבקת המרק ומטגנים כ-3 דקות על אש נמוכה.

מכבים את האש ומוסיפים את הבזיליקום.

הערות

המתכון באדיבות אל גאוצ´ו רמת גן

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר