בלינצ'ס של פיליס גלזר

ב בסיון התשעה
,
20 במאי, 2015
20/05/2015 10:46
באדיבות וולטר גלאס מותג הזכוכית הגרמני צילום: באדיבות וולטר גלאס מותג הזכוכית הגרמני
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 ביצים

1 כף שמן זית או קוקוס

2 כוסות קמח 70% מלא או קמח כוסמין 70% מלא (להשיג בחנויות טבע)

3 כפיות סוכר קנים טבעי

2 כוסות + 2-3 כפות מים

מעט שמן זית או קוקוס לטיגון

הוראות הכנה

1. בקערה, טורפים את הביצים עם השמן, סוכר וקורט מלח. טורפים פנימה את הקמח והמים בהדרגה.

מערבבים היטב עם מטרפת יד ליצירת בלילה אחידה וחלקה, ללא גושים בכלל. אם הבלילה סמיכה מדי, ניתן להוסיף מעט מים ואם היא דלילה מדי, יש להוסיף מעט קמח בהדרגה. הבלילה תהיה יותר דלילה מפנקייק, אבל לא דקה מדי.

2. מחממים מחבת קוצ´ינה מיה בגודל -20 ס"מ ומשמנים בשכבה דקה של שמן. ממלאים מצקת קטנה ב-3 כפות בלילה ויוצקים לתוך המחבת. מנענים את המחבת מצד לצד ע"מ ליצור שכבה אחידה ודקה של בליצנ´ס.

3. משאירים את הבלינצ´ס על צד אחד עד ששוליו מתרוממים וניתן להפכו בקלות עם כלי פלסטיק,הופכים לצד השני לעוד מספר דקות בודדות. ממלאים במילוי מלוח או מתוק.

הערות

12 יחידות בערך הבלינצ´ס שלי קטנים יותר מהרגיל, אך הם גם מופחתי קלוריות ואסתטיים מאד להגשה. בהכנתם השתמשתי במחבת של המותג קוצ´ינה מיה בגודל 20 ס"מ וגיליתי לשמחתי שרק הייתי צריכה לשמן אותה קלות לבלינצ´ס הראשון – לאחר מכן אין צורך לשמן אותה שוב.
טיפ: אל תתייאשו אם הבלינצ´ס הראשון לא יוצא טוב. זה לרוב כך. ממליצה בחום שתתיחסו אליו כניסיון שתכליתו לבדוק אם צריך עוד מים או לא.
התמונה באדיבות וולטר גלאס מותג הזכוכית הגרמני
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר