מצרכים
צרור נענע
קילו סוכר
בקבוק מיץ לימון מרוכז
1.5 ליטר מים בערך
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
1. שוטפים היטב את הנענע ושמים בסיר בינוני עם מכסה.
2. מרתיחים את המים ושופכים על הנענ. מכסים ומשאירים למשך כחצי שעה.
3. מסננים את העלים ומוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון. מערבבים בזהירות.
4. מצננים. שומרים במקרר.
אני שמה את התרכיז בבקבוקים ריקים של מים מינרליים. כשמגישים מדולל לשולחן - מקשטים בפלחי לימון.
לרוויה!
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן