מצרכים
קילו וחצי ענבי לכיש
קילו סוכר
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
קונים קילו וחצי ענבי לכיש ועכשיו זה הזמן!!! כי הם הכי טובים לריבה!
רוחצים ומורידים כמובן את הגבעול (? איך קוראים לזה בעצם)
שמים בסיר גדול ומכסים בקילו סוכר ומניחים בצד ל-לפחות 8 שעות (הכי פשוט - לילה)
מבשלים על אש נמוכה!!! כל הזמן, מקפידים לערבב לעיתים קרובות עד שהסוכר נמס וממשיכים לבשל על אש מ=נמוכה על ל"צמצום" של הסוכר/קרמל וקבלת ריבה.
שזה עוד 2-3 שעות לפחות, לערבב מידי פעם.
חשוב לא לתת לזה לךהשרף כי אז הריבה מקבלת טעם "קרמלי" של סוכר שרוף וכל הטעם של הענבים הולך לאיבוד.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן