פסטו

חדשות כיפה מיצמיצ 26/10/10 00:00 יח בחשון התשעא

פסטו, צילום: shutterstock
פסטו, צילום: shutterstock

מצרכים

2 צרור / חבילה בזיליקום - עלים בלבד שטופים ויבשים

100 גרם פרמזן - מגוררת אפשר לוותר ואז הפסטו נותר פרווה וגם נשמר לאורך זמן

4 שום (שיניים)

שמן זית לקבלת מחית

2 כפות צנוברים

מלח ופלפל שחור

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים (חוץ מהשמן) ומרסקים אותם (בזריזות) למשחה. מוסיפים בהדרגה את השמן, בשיטה הבאה: מוסיפים מעט שמן ומפעילים את המעבד לשנייה או שתיים. עוצרים. מוסיפים שמן, מפעילים לשנייה או שתיים ועוצרים. כך לסירוגין עד שמקבלים את הצמיגות הרצויה - מעין משחה חלקה, רכה ודלילה כמו מיונז. .

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות